Photoshot Nicky & Nicko

12:30 PTG



Entri ini nicko yang tulis ye..

Mama cakap hari ni kami kena buat hensem dan cantik-cantik sebab mama nak ambil gambar kami guna DSLR. mama cakap gambar ni buat kenangan umur kami 4 bulan. esok dah besar boleh tengok-tengok betapa comelnye kami waktu kecil. Kakak kopi tak nak join sebab dia asik meow-meow cari pakwe je. Mula-mula nak letak gambar kakak kacau nicko masa nak ambil gambar tadi. 

Nicko sempat tanya kakak:

Nicko : Kakak, kakak sayang nicko tak
Kakak : Ehm tak kose nak sayang nicko. nicko dah lah gemuk kuat tidur pemalas
selalu curi port kakak tidur.Nasib baik kakak ni kakak.
Nicko: Kalau kakak bukan kakak, kakak nak jadi apa?
Kakak : Jadi adik!!

Kakak dulu masa kami baru pindah masuk rumah ni, sombong sangat. asik nak marah je. Puas mama pujuk kakak suruh cool dengan kami sebab kami baik. tapi kakak panas baran. tapi sekarang kakak dah jadi baik dengan kami. kakak dulukan kami makan baru dia makan, tapi kesian kakak, dah tua-tua masih anak dara.. Mama cakap kakak anak dara tua sebab tak kawen-kawen lagi. Nak tunggu nicko, nicko kecil lagi. Mama cakap kalau kakak kawen dengan nicko nanti anak kakak gebu-gebu macam nicko tapi nicko kan dah ada nicky..kucing boleh bermadu ke? hehehe.

Jomlah tengok gambar kami. Nicko malas nak tulis panjang-panjang sebab mama dah bising nak main facebook kata dia. eleh bukan best pon main facebook. bosan!!


nicko sebenarnya malas nak ambil gambo tau
tapi tahulah mama tu over betul
asik nak bergambo je kojenye


Nicko tahu nicko hensem


ni nicky makwe nicko.
lawa tak?? dia ni comel bulu gebu
nanti nicko kawen dengan dia bulu anak-anak kami mesti super gebu


jangan berangan nak ngurat makwe nicko ye
Dont Play-Play!


Nicky ni ada dot puteh kat ekor dia
papa cakap itu sportlight nicky lawa kan?

sekian dulu gambar dari kami. tak boleh masukkan banyak-banyak nanti kakak kopi jeles. Dah. bye-bye :)










You Might Also Like

2 Komen