Mengapa Kau Tukar Muka Baru Wahai Blogger..

1:35 PTG

Assalammualaikum:)

Tetiba je terus hilang Salam kaler pink kat atas tu ganti salam biasa. Huh! Ni gara-gara blogger kita dah tukar automatik jadi muka baru khen.. pupel tak suka la oooi pakai muka baru ni. apa omputeh panggil : Inter Face ye.. huh!

Pulak dah ada masalah baru ye.. Interface ni tak moh berjalan dengan baik lak bila guna Internet Exporer. Pulak dah kat opis pupel cuma leh guna IE je. Korang menghadapi masalah yang sama tak? Kat rumah pupel guna Crome. Tapi kat opis IE..IE..IE.. alohai boring...nasib benda free, hadap jugalah.

Dua tiga menjak ni baru pupel sedar yang blog pupel dah tak cam dulu dah. Kauorang tengok unik aku untuk minggu ni.. cehh. orang lagi 500uv keatas..blog pupel ni seminggu baru 700++? coiii..




Alexa jangan cakap.. habis bersepai dah..:



rindu rank dulu-dulu.

Peh angka macam tak leh blah. semuanya macam baru start berblog pupel.. ini sebab pupel dah lama tak blogwalking macam dulu. lama tak balas komen orang lain. Aishhh.. malas rupanya aku ni.. Nama je blog masuk majalah la..masuk tvlah tapi malas bukan main hahaha.

Satu lagi penyebab yang nyata ialah pupel dah tade buat entri yang hot-hot.. dulu kisah artis la berita la semua aku kasi masuk, tapi lepas member-member sound blog aku dah macam blog gosip terus stop haha. Lagipun sejak kebelakangan ni kurang tengok wayang..review pun tak dop...kurang g even, pratonton filem la apalah.. serba serbi kekurangan sekarang..

Yang melebihnye ialaj : K.U.C.I.N.G!!


sibuk betul nicko ni.. nah ambik!



You Might Also Like

4 Komen