Tak Perlu Gelak. STUPID!

11:17 PG

Assalammualaikum W.B.T

The stupid human punye perangai bila korang gelakkan orang tapau lebihan makanan. sangat stupid. Aku kene semalam waktu makan dekat Noodle Station dan sangat kurang ajar bila pekerja Noodle Station tu ketawakan aku sebab aku bungkus lebihan Manggo sorbet aku semalam.




Marah betul aku semalam. marah.. ini bukan benda lawak. salahke untuk aku bungkus minuman aku kalau aku tak habis minum. Manggo sorbet tu banyak ok. bila aku suruh diorang bungkus, masih penuh 1 bekas plastik tu.

Laki aku dah cuit-cuit. katanya couple gaya mak datok datin tengokkan aku dari tadi sambil gelak-gelak. Begitu juga couple muda satu lagi. dia kata dia malu. Aku bukan nak bungkus sangatpun tapi aku nak tengok wayang. so aku rasa membazir nak tinggalkan air tu, kalau bungkus, boleh minum dalam wayang kan. memang habis air tu aku minum dekat wayang. 

Stupid! lepas ni aku blacklist Noodles Station dengan mak datin datok couple belagak kaya tu. kalau kaya sangat pergi makan GARDEN sana. fyi, aku miskin pon mampu masuk garden. Noodles Station apalah sangat!.

p/s: tak perlu nak ketawakan aku. aku bungkus je kot. korang tak kan tak pernah.

You Might Also Like

15 Komen