Samsung Baru. Ace Plus

11:54 PG



Bukan pupel nak cerita pasal hp baru ni lebih details cuma pupel nak cerita semalam pupel ada bawa suami pergi ke kedai handphone untuk beli handphone untuk dia sebab hp dia dah buruk kot. Lagi nak cari hp yang android sebab nak bagi dia rasa pakai hp yang boleh wasaaaaaaaaaap. hahaha. Oleh sebab bajet kami ciput je, dia pun pilih Galaxy Ace Plus. Mula-mula dia nak Ace biasa sebab nampak macam iphone kan tapi last-last ambil Ace Plus. Haha.



Tengah beli ace ni boleh pulak nampak NOTE! Sedih wei. sabauje aku tau!! lepas tu en suami suruh pupel pakai dulu Ace ni sementara dia kumpul beli Note untuk pupel. Dah dapat note balik, baru dia pakai Ace. Terharu aku dengar tapi pupel cakap tak dapat note pon tak apalah, Dah jodoh dengan note cuma 6  bulan je. Apa nak dikata. Sop Sop Sop.




You Might Also Like

2 Komen