Apesal Tah Blogger Ni,

9:39 PG



Sakit hati betul aku dengan blogger ni. entah blogger entah IE. Maaf dekat opis ni cuma ada IE je. yang laen semua kene block!. Ni pon tah kenapa myb sebab pupel duduk aras bos-bos dah dekat 2 minggu dapat merasa nak buka fb segala dan lepas kandang juga untuk guna Mozilla semata-mata nak updated blog. Sayu betul hati aku. Semua benda nak di blocknye. 

Dah lama pupel tak leh update guna IE tau. asik keluar putih je. Dekat rumah tak dapat nak updated sebab lepas astro buat hal..unifi pulak buat halnya. sudahnya balik kerja..Tido... sampai laki balik umah pon aku tak sedar. Nasib baik time cuti-cuti malaysia ni, memang tak ingat dunia kalau tidur.


Sebenarnya pupel banyak benda nak cerita tapi nanti pupel sambung dengan next entry ye.


You Might Also Like

2 Komen