Arsenal Malaysia 2-1

9:12 PG

 


Semalam pupel pergi Perlawanan Arsenal Malaysia yang 2-1 tu. Asia Tour katanya. Yelah cik abg kita dah minatkan. nasib tiket dia bayooo.. haha.



RM68X2 = Makan kat pizza lagi sedap oiii.


Punye ramai orang. mula-mula memang nampak kosong la stadium sebab ramai yang datang dalam pukul 9 dan keatas. Game mula 9.45 malam.  Ramai menjangkakan Arsenal akan pakai merah sebab tu en suami sibuk beli jersey merah. siap cap nama korang!!. Tapi pupel dah cakap dah arsenal pakai purple. Sekali kuar purple baru cakap "Nanti kita beli jersey purple dia ye yang...".


Ni baju en suami. kami ambil no yang sama sebab no ni cantik kataDia lah..



Tengok baju ye kawan-kawan, bukan tong sampah atau punggung besar
*ceh laki aku ni!!! ambik gambo aku siap ada tong sampah. marah ni.

masa kitaorang jalan-jalan kutip Bycream percuma kat luar stadium,
kitaorang jumpe budak pakai baju ni :



No Komen.

Kat dalam stadium kitaowg bantai bergambo lagi. Korang layan gambo jelah ye.



Macam mat bangla pulak laki aku ni. opps!!



pupel kalau pakai tudung hitam memang fail!!
masa ni tak ramai orang lagi. see belakang tu kosong!!
tapi bila game start dah penuhhhh dah.


Malaysia gool!!
nampak kepala penyokong arsenal yang kecewa tu..


Masa ni dah masa kedua kot haha
banyak ambil gambo masa dia main
tapi kecik2 belaka
yelah kamera pupel tak de lens powerrrr.



Kurusnya i... *muntah!!


gile gayat duduk tingkat 3 ni tapi syiokk! nampak semua.


korang nampak amoi atas tu.
entah dia demam ke apa, asik selet minyak kapak je.
aku yang perut memulas ni rasa nak muntah dibuatnye
*i benci bau minyak! gerrr.


masa ni dah nak balik dah. nampak kosi depan semua kosong.
kalau tak?? PENUH!!

AKHIR SEKALI
ambilah pic idung dan keletihan dari kami hehehehe


p/s: rasa best semalam sebab orang bangsa lain sangat menghormati kami orang islam yang berpuasa
rata-rata mereka makan bila azan dan berkumandang. sebelum tu tak makan/minum langsung
TERHARU SOPSOP



You Might Also Like

0 Komen