Sunway Piramid, The Mines, Bowling Time

10:04 PTG

Assalammualaikum W.B.T

Sambung jalan-jalan dengan anak saudara sempena cuti sekolah (entry I-City), sempat juga bawa diorang pergi Sunway Piramid untuk ajak diorang tengok orang main ice-skirting. Nak ajak diorang main tak ada bajet pulak haha.. so ajak tengok je, lagipun nak main tak best sebab tak cukup korum. Yang sibuk nak berice-skirting ni suami kakak. So kalau main time dia takde ni kesian pulak.. So kitaorang pergi tengok je.. Ya Ampun nak dapatkan parking MENAGESHH! Jom layan gambar.


p.s : muka airee tak dapat main ice skirting hahaha.


kemudian kami pergi the mines pulak tengok ikan.. hahah mencari makanan ikan punye susah ok. tak macam dulu semua kedai ada jual. jenuh mencari. Jom layan gambar.



airee dan suami.
masa ni kat luar.. tengok orang bagi makan ikan
mana tah diorang dapat makanan tu


tepek gambar ikan kelaparan


sempat ajak diorang jalan-jalan alamanda.. mak lang diaorang belanja big apple :)


amboi happy


airee tak boleh blah hahah


sedapnye..
makan juga crispy popia



cool blog sekali!

baliknye bawa diorang tengok keindahan putrajaya dari PICC. masa sampai dah petang pun.. 


tadi, sebelum hantar diorang balik tadi sempat ajak diorang pergi ke alamanda sekali lagi untuk main bowling. hoyeh!!.. pandai rupanya diaorang main. tapi sebelum tu pergi makan dulu. Budak-budak ni suka betul makan crispy popiah (ulang makan lagi).. sedap! airee tunjuk kehebatan makan guna chopstick!


aiman pulak makan ayam penyet.. sian mereka kelaparan hehehhee.


sedapnye!!!


en suami pun makan ayam penyet..


bowling time!!!

en suami. dia ni semua jenis sukan suka main tapi takdelah pro.setakat layan anak saudara bolehlah hehe.. kemudian gaya aiman pulak


dan..


airee..

kemudian terus hantar diorang naik bus dekat stesen bus putrajaya. sayu hati pulak bila bus pergi. riuh rendah anak saudara menghiburkan gitu. Haritu janji nak bawa g gambang tapi buget tak ada nak berjalan sana. Insyaallah ada rezeki nak bawa budak ni jalan-jalan.. Harap-harap diorang happy datang sini. Amin

You Might Also Like

2 Komen