i-City

7:32 PTG

Assalammualaikum W.B.T


Aku tak pernah pergi i-City tapi semalam sempat pergi sana. Kus semangat ramai orang dan panas!!! parking jangan cakap, superrrrrrrrrrr penuh! Aku sempat naik Giant Wheel yang tak berapa nak best ni. Harga je mahal. Tapi serius aku menjerit sebab aku ada penyakit gayat. 

Mainan lain aku tak main, sebab tak nak membazir. Tempat sejuk-sejuk pun aku tak pergi. Just pergi tengok lampu-lampu.. Panas ualls. aku dah la pakai baju kurung ala alim-alim gitu hahaha. Jom layan gambar


Aiman - Anak saudara aku..



Tengah beli tiket.


Naik Giant Wheel yang panas,


Aku tak tahu motif tangan laki aku tu.



Masa untuk balik! hehehe

Kesimpulan : Setakat datang nak ambil gambar bolehlah hahaha. 






You Might Also Like

9 Komen