AUTO CAR

11:10 PG

Assalammualaikum W.B.T


THANKS kaka pieja untuk gambar minyak dukun degawan ini.


Still blur lagi drive auto.. kene tekan Push Break dengan kaki kiri. tak ada kelas (eja omputih aku tak tahu). rasa teruja bila kereta pegun je dekat bukit (ilike!), blur-blur sama ada nak tukar gear N tak dekat trafic light. dan masih belajar lagi macam mana nak elak-elak tekan break secara mengejut. 

kemudian.............

aku dah lupa macam mana nak bawa kereta manual. huh!

You Might Also Like

5 Komen