Penang Part 4

2:56 PTG

Assalammualaikum W.B.T


Baru aku teringat yang aku lum habiskan cerita pasal penang haritu hahaha. Mehlah aku cerita part 4 iaitu part last. Baca Part 3

Hari ke 4 adalah hari balik untuk kami. Flight aku kul 7.15 tapi super awal aku dah terpacak dekat airport. Kerinduan kepada nicko, nicki dan kopi tak dapat dibendung lagi hahahaa. Ceritanya kami check out pukul 11 pagi. sepatutnya kul 12, oleh sebab kami ni naik bus., saja je nak kuar cepat.

Lepas tu kami pergi Chawrasta untuk borong JERUK!!.. sumpah banyak kau aku beli sampai kene beli bagasi besar. Semua sekali 18kg. nampak je sikit. lepas tu kami lepak dekat MCD sambil tunggu flight. memang tak pergi mana-mana sebab super penat.


lepak mcd.
kene tegur dengan staff dia pasal tak beli makanan
terus beratur beli kentang dan air :(


lambat masa berlalu. penat-penat.
Naik flight tak tidur pon sebab aku mabuk! mencik betul. laki aku yang over.


aku dapat tangkap ni je. 
laki aku marah ambik gambar!!!


we.. sorry memang tak lawa aku ni
muka penat!!


beria-ria orang tua ni nak ambik gambar.

kami sampai agak lewat. tah bape kali flight berpusing2. aku dah mabuk. pejam matajelah ahaha..

HABIS


You Might Also Like

1 Komen