Happy Birthday To Me.

1:53 PTG

Assalammualaikum W.B.T

Dah 25 Tahun dah aku. kejab je masa berlalu. masih perasan aku masih dibangku sekolah.. padahal umur dah tua gile babisss. masih minat dengan benda-benda yang comel macam budak-budak. masih buat keputusan dengan pantas tanpa berfikir. masih tak matang. masih kuat melenting dan meradang

masih..masihh.. masihh

mujur ada suami yang sedar semua itu sabar dan redha..


thanks suami, tahun ni tahun ke3 sambut birthday sebagai isteri kepada zakaria.. tahun pertama dia belikan kek blueberry, kita dapat kupon mcd.. kita makan dekat meja kecik.. potong kek.. alhamdulilah. biarpun tahun pertama kawen kita hidup susah sikit. biasalah baru-baru nak hidup tapi kita dapat sambut juga dalam keadaan simple tapi bahagia.

Tahun lepas suami bawa naik motor 20 hari sebelum birthday sebab time tu suami ada duit. naik motor sebab masa tu kereta rosak.. suami bawa pergi metro kajang dan belikan sebuah gitar kaler purple walaupun sampai saat ni masih tak geti-geti juga nak main. lepas tu.. malam birthday tu, tengah main laptop...suami nyanyi dan peluk dari belakang siap bagi kad dan hadiah.. walaup cuma benda pusing-pusing bunyi-bunyi lagu birthday.. im happy..kita tade makan kat luar masa tu mana cukup duit.

Tahun ni, suami dapat gaji awal.. suami dapat bonus. so suami belikan cincin emas sebab harga emas kan murah.. hahaha.


Pastu.. kita sambut awal sikit sabtu malam sebab ahad suami gatal nak pergi main badminton konon! alhamdulilah setelah 2 tahun tak dapat sambut dengan meriah tahun ni kita dapat makan kat SR.suami cakap kita makan dekat secret resepi jelah.. i follow rupanya dia kata sebab kat situ ada kek suruh pilih kek tapi aku tak nak sebab aku tahu dia tak makan kek..aku pon takde rasa nak makan kek. terus order banana split..


Tengah suami dok nyanyi birthday, datang waiter terus lagu tu jadi separuh..tak sambung-sambung.. kita melantak sampai kenyang hehehe. lepas tu kita pergi Karaoke. suami cakap dah lama tak test suara haha. kita bantai 2 jam. gile.. thanks suami untuk lagu ini heheh :) i knowlahhh u sayang i. eh! kenapa takleh letak video.. nanti aku upload balik haha.




untuk semua yang wish, nyanyi birthday.. bagi makanan ahhaah.. i love ualls. thanks semua... doakan kebahagian aku dunia akhirat amin-amin..

You Might Also Like

7 Komen