Pratonton 3 Temujanji

8:17 PG


Semalam pupel pergi pratonton filem terbaru MIG yang akan kepawagam pada 5April ini iaitu 3 Temujanji yang bertempat di TGV Sunway Pyramid. Pupel pergi sebab menang contest tukar profile di FB ye bukan dapat jemputan khas macam blogger-blogger lain tapi takpe, sikit sikit lama-lama jadi bukit. Tak gitu :P

Oleh sebab buat di TGV yang pupel rasa sempit dan peluang nak beramah mesra dengan artis sangatlah kurang tak macam kat MBO. Sebabnya, baru nak tangkap gambar dah kene templek dengan wartawan. Nak tangkap gambar lagi, dah disuruh masuk oleh staf MIG so memang tak ada peluang nak ambil gambar berbeza dengan blogger yang dijemput dan Media. Rasa macam kami terpinggir. Oh takapalah. Nah ambillah 2 keping je artis pojaan korang.. Sumpah, memang pupel tak ada kesempatan nak ambil banyak-banyak macam masa Pratonton Sumpahan Kum-Kum dulu. Tapi bersyukurlah sebab diberi kesempatan untuk join juga Pratonton ini.




Maaf kuali kualiti kamera kurang sebab kawasan tu gelap dan malu nak buka flash


Maaf kuali kualiti kamera kurang sebab kawasan tu gelap dan malu nak buka flash




Mood kitaorang nak ambil gambar sangat kurang.
Entah kenapa kami rasa kerdil T_T

Nanti pupel buat review filem ni ye.
Korang yang jiwang karat kene tengok filem ni.
Sweet dan jatuhlah setitis dua air mata.

p/s: diana amir sangat cantik bertudung. kecil molek orangnya. 1st time jumpe :P








You Might Also Like

6 Komen