Sleep Like Dad

10:19 PG

Assalammualaikum W.B.T

Sejak dapat anak kecik ni.. korang bacalah blog aku yang penuh dengan gambar depa.
cun kan??




comel tak anak aku??
semalam aku tangkap mak dia tengah larikan depa masuk bilik no 3..
memang kene hukuman kene kurung dalam biliklah semalam
kemudian oleh sebab mak dia bawa anak dia park atas katil aku!!!!
terpaksalah kitaorang laki bini tidur dekat sofa

laki aku cakap
"Nabi pun tak kejutkan kucing time tidur... jadi kita jangan buat"

tidurlah kucing-kucing dengan aman sambil terlentang tergolek..
pagi2 laki aku kejut dia baru balik ambik kawan dia kat stesen bus.. 
aku pun masuk dalam bilik tidur dengan depa
nasib tak penyek! hahahha
sudahnye aku bangun lambat.
syok or tidur dengan kucing ni hahahah

You Might Also Like

0 Komen